Close

Studijska Posjeta EDIH-a BIBA DIH-u IDEMO

11 Jula, 2024

U utorak, 02.07.2024. organizovana je studijska posjeta predstavnika EDIH-a BIBA našem DIH-u IDEMO.

Ova posjeta pružila je Markusu Knaku iz BIBA DIH-a dragocjenu priliku da stekne iskustvo iz prve ruke o našem radu, inovacijama i projektima. Kroz prezentacije, diskusije i razmjenu ideja, Markus je imao priliku da se upozna sa našim tekućim inicijativama i planovima za budućnost.

Hvala FundingBox-u na organizaciji ove posjete i Markusu na posjeti. Radujemo se budućim saradnjama i zajedničkim uspjesima!

IDEMO je jedan od podržanih digitalnih inovacionih hubova u okviru projekta „Inovacije i digitalizacija malih i srednjih preduzeća/EU4DigitalSME“. DIH IDEMO čine Inovacioni centar Banja Luka, Razvojna agencija Republike Srpske, Privredna komora Republike Srpske, Elektrotehnički fakultet Banja Luka, Agencija za razvoj preduzeća EDA.

Cilj digitalnog inovacionog huba IDEMO je da malim i srednjim preduzećima pruži stručnu podršku u procesu digitalne transformacije.

Projekat koji zajednički finansiraju Evropska unija i Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke (BMZ), usmjeren je na uspostavljanje i podršku razvoju digitalnih inovacionih hub-ova (DIH) u Bosni i Hercegovini. Projekat implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ).